فلافل یکی از غذا های عربی و بین المللی است. این غذای خوشمزه به چند دلیل از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه می باشد، از دلایل محبوبیت فلافل می توان به سرعت پخت ، قیمت بسیار ارزان و گیاهی بودن آن اشاره کرد. البته به دلیل همین محبوبیت ورژن های بسیاری از فلافل ایجاد شده است، مثلا کسانی که می خواهند فلافل را به صورت کم کالری تر مصرف کنند، می توانند فلافل را به جای سرخ کردن در روغن فراوان درون فر درست کنند، همچنین فلافل پخت های متنوعی دارد که از انواع آن میتوان به فلافل بندری، قارچ و پنیر اشاره نمود. ما در این مقاله با مطالعه بهترین دستور پخت ها در سایت های گوناگون قادر به جمع آورری اطلاعات و تهیه بهترین دستورپخت ها شدیم و برای شما ارائه کردیم با ما همراه باشید و یک غذای جنوبی را به بهترین نحو درست کنید.
فرآوری زیتون به منظور از بین بردن طعم تلخ و ناخوشایند آن انجام می شود. برای فرآوری زیتون معمولا از روش های مختلفی استفاده می کنند. زیتون پرورده نوعی از زیتون است که با استفاده از رب انار، گردو و سبزیجات معطر تهیه می شود و طعم و عطر بسیار خوبی دارد. زیتون پرورده معمولا گرانتر از زیتون فرآورده است چرا که برای تهیه آن از مواد اولیه متنوع و زیادی استفاده می شود. برای فرآوری زیتون مراحل مختلفی طی می شود تا زیتون آماده مصرف شود.
میگو با توجه
به سطح جیوه پایینی که دارد، یکی از بهترین غذاهای دریایی با کالری کم است که
برای کاهش وزن و تأمین امگا ۳ بدن
بسیار مفید است. البته باید توجه داشته باشید که سطح کلسترول میگو بسیار بالاست و برای
مصرف روزانه مناسب نیست. شما میتواند حداکثر هفتهای ۱ – ۲ وعده میگو میل نمایید.
میگو به سادگی
و با روشهای مختلف قابل پخت است از جمله، چرخ کرده، سرخ شده، سوخاری، کبابی،
همراه باسوپ، همراه با سبزیجات، برای سالا یا ماکارونی.
میگو طعم شیرین
و ملایمی دارد و در صورتی که درست پخته شود بافتی لطیف و کمی ترد دارد. میگویی
که مزه لاستیک میدهد به روش درستی پخته نشده است. برای کاهش وزن میتوانید میگو را در
هر رژیمی که برای لاغری رعایت میکنید، بگنجانید. پروتئین، کربوهیدرات، منیزیم و زینک،
عناصری هستند که برای یک غذای رژیمی معجزه میکنندو بسیار مؤثر است. یک میگوی
متوسط فقط ۷ کالری
انرژی دارد.
پیتزا غذایی است که به شکل گرد در اجاق گاز یا تنور پخته می شود. و معمولا روی آن را با سس گوجه فرنگی و پنیر می پوشاند و پنیری که استفاده می شود پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا می باشد. اصطلاح پیتزا اولین بار در قرن دهم میلادی در جنوب ایتالیا به ثبت رسیده است. تعداد زیادی از انواع پیتزا وجود دارد که با انتخاب مواد و گاهی اوقات خمیر و یا منطقه جغرافیایی می توان به آن ها اشاره کرد. پیتزای آرژانتینی، پیتزای آمریکایی( که شامل بوفالو،کالیفرنیا و... ) ، پیتزای یونانی و پیتزا ایتالیا از انواع پیتزا های پر طرفدار هستند. ما در اینجا به تهیه پیتزای یونانی می پردازیم که یکی از پیتزاهای پرطرفدار است و مخصوص گیاهخواران است. تهیه و پخت این پیتزا بسیار ساده است و شما می توانید با تهیه مواد اولیه آن که شامل خمیر وسس مخصوص و زیتون اسلایسی و فلفل دلمه ای می باشد این پیتزای خوشمزه را درست کنید و سرو کنید. پخت این پیتزا نیم ساعت طول می کشد و به همین دلیل به عنوان پیتزای ساده ای محسوب می شود.
زیتون یکی ازمیوه های معروف و لذیذی است که به واسطه طعم تلخ و لذیذش در بین ایرانیان بسیار محبوب و پرطرفدار است. زیتون شور هسته دار راسایا در بسته بندی وکیوم (کف کاست) بخاطر طعم و مزه بینظیری که دارد یکی از محصولات پرفروش کارخانه راسایا است. مزه عالی این محصول در کنار خواص بسیار زیادی که زیتون برای بدن دارد آن را به یک خرید عالی از هر نظر تبدیل می کند.زیتون سرشار از ویتامین E و آنتی اکسیدان های مفید برای بدن است البته این میوه تلخ بخاطر داشتن خصوصیات ضد التهابی و محافظتی، برای بهبود و سلامت قلب و مغز نیز بسیار مفید است. جهت خرید عمده این محصول درجه یک با کارشناس واحد فروش ما در کارخانه راسایا تماس بگیرید .