کیفیت زیتون اسلایس
· طعم و بافت: مشخصات طعم و بافت زیتون اسلایس شده بسیار مهم است. آیا زیتونها طعم تلخی دارند؟ آیا بافت آنها سفت و ترد است یا نرم و له شده؟ به دنبال بررسیهایی در مورد کیفیت طعم، ترشی، شوری و بافت زیتونها باشید. اگر امکانش باشد، درخواست نمونه کنید تا قبل از خرید، آنها را تست کنید.
· میزان یکنواختی اسلایسهای زیتون: یکدست و یکنواخت بودن اسلایسهای این محصول، نشاندهنده کیفیت بالای فرآوری آن است. پس به دنبال اطلاعاتی در مورد دقت برش و عدم وجود تکههای شکسته و خرد شده در محصول انتخابی خود باشید.
· رنگ: رنگ زیتونها باید طبیعی و نشاندهنده تازگی محصول باشد.
بستهبندی و ماندگاری زیتون شور اسلایس
· نوع بستهبندی: در زمان خرید عمده افراد به دنبال بستهبندی مناسب برای نگهداری در حجم بالا هستند. بستهبندی باید از ورود هوا و نور به داخل جلوگیری کند تا از فساد زیتونها جلوگیری شود. بستهبندیهای فلزی، شیشهای و یا پلاستیکی باکیفیت میتوانند گزینههای مناسبی باشند.
· شرایط نگهداری: اطلاعاتی در مورد شرایط نگهداری زیتونهای اسلایس شده، از جمله دما و رطوبت، جستجو کنید. همچنین، به دنبال مدت زمان ماندگاری محصول (تاریخ انقضا) و شرایط نگهداری پس از باز شدن بستهبندی باشید و این موضوع را از تولید کنننده ای که ازش خرید می کنید حتما بپرسید.
· نشان استاندارد: بررسی کنید که آیا زیتونهای اسلایس شده دارای نشان استاندارد ملی یا بینالمللی هستند یا خیر.